Ştiri

Actualitate socială, economică, politică, sportivă şi culturală

Tableta zilei

Retrospectiva „Tableta zilei”

Top 10

Top 10 Airplay

Top Magazin

Revista „Top Magazin”

Audio

Cele mai importante subiecte locale ale zilei difuzate în cadrul emisiunii „Pulsul Matinal”

Prima pagină » Tableta zilei

Alexandru Rădulescu nu merită să fie vicepreşedinte al CJ Suceava

22 mai 2013

În timp ce liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, tot îi trage că Bucovina trebuie să fie una dintre regiunile României, cei de la putere se pregătesc de simpozioane avînd ca temă regionalizarea. Regionalizarea impusă de la centru. Unul dintre cei care şi-au dat costumul la curăţat şi cămaşa de duminică la călcat este vicepreşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Rădulescu. Domnul Rădulescu va merge la simpozionul care va fi organizat la Iaşi, pentru a pupa condurii viitorilor conducători ai regiunii din care ar urma să facă parte judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău, Vaslui şi Iaşi. Că domnul Rădulescu de la Fălticeni este gata să cadă în genunchi în faţa boierilor de la Iaşi o dovedeşte textul pe care acesta l-a citit atunci cînd a fost întrebat ce se va discuta la întîlnirea la care este aşteptat vicepremierul PSD, Liviu Dragnea. A spus Alexandru Rădulescu:

„Procesul de reorganizare administrativ-teritorială va permite realizarea de structuri regionale echilibrate, personalizate, care să conducă la dezvoltarea durabilă a României şi la asigurarea apropierii deciziei de cetăţean, odată cu exercitarea într-un mod mult mai eficient a noilor competenţe de către autorităţile administraţiei publice locale”. Sînt convins că textul nu-i aparţine pesedistului Rădulescu, ci i-a fost trimis de la Bucureşti de executanţii ordinelor marelui pesedist Dragnea. Dacă domnul Rădăulescu este atît de mulţumit că Suceava va ajunge ultima găină într-o regiune cu capitala la Iaşi, de ce mai merge la simpozionul respectiv? Sau, dacă tot vrea să participe la o întîlnire cu concluzii cunoscute, să-şi ia liber de la serviciu şi să nu meargă acolo în calitate de reprezentant al judeţului Suceava. De ce să-i plătească deplasarea sucevenii unuia care nu ia apărarea Sucevei de teamă să nu-l supere pe şeful său pe linie politică Liviu Dragnea? Pentru faptul că nu apără interesele Sucevei, ci îşi vede de interesul personal, Alexandru Rădulescu ar trebui să-şi piardă funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Dar, cine să i-o ia dacă toţi useliştii suceveni au grijă să nu-l înfurie pe baronul Liviu Dragnea.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Articolul precedent
Notează articolul: 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele