Ştiri

Actualitate socială, economică, politică, sportivă şi culturală

Tableta zilei

Retrospectiva „Tableta zilei”

Top 10

Top 10 Airplay

Top Magazin

Revista „Top Magazin”

Audio

Cele mai importante subiecte locale ale zilei difuzate în cadrul emisiunii „Pulsul Matinal”

Prima pagină » Ştiri

Concurs de produse alimentare organizat de universitatea suceveană

5 iulie 2013

În perioada 8-9 iulie, Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va fi gazda etapei naţionale a concursului studenţesc „Ecotrophelia”. Într-un comunicat al USV se arată că scopul competiţiei este acela de a realiza un produs alimentar eco-inovativ cu potenţial comercial. În concurs vor intra 15 echipe de la Universitatea din Suceava, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Universitatea „Sapientia” din Miercurea Ciuc, Universitatea din Oradea şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara. Juriul va fi format din specialişti agreaţi de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România. Marii cîştigători vor reprezenta România la faza internaţională a concursului „Ecotrophelia”, care va avea loc la Koln, în Germania, în zilele de 6 şi 7 octombrie.

Notează articolul: 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele