Ştiri

Actualitate socială, economică, politică, sportivă şi culturală

Tableta zilei

Retrospectiva „Tableta zilei”

Top 10

Top 10 Airplay

Top Magazin

Revista „Top Magazin”

Audio

Cele mai importante subiecte locale ale zilei difuzate în cadrul emisiunii „Pulsul Matinal”

Prima pagină » Ştiri

Pateu de păstrăv produs la Suceava, medaliat internaţional

10 mai 2016

Pateul de păstrăv afumat Trutta Dux produs în satul sucevean Valea Putnei, din Pojorîta, de firma Quality Natural SRL sub brandul Valeputna a primit cel mai prestigios premiu din industria produselor Gourmet: Superior Taste Award cu două stele de aur. Distincţia a fost acordată de un institut cu sediul în Bruxelles. Juriul care a degustat produsul a fost compus din 260 de chefi şi somelieri aleşi din 15 asociaţii europene culinare şi de somelieri. Potrivit directorului de vînzări al firmei sucevene, Bobi Purda, „Trutta Dux are în componenţă păstrăv afumat de o manieră unică folosind lemn de fag, conuri de brad şi boabe de ienupăr, amestecat ulterior cu cremă de brînză bio şi un mix special de condimente.

Notează articolul: 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele