Prima pagină » Audio

Audio

[12 mart. 2020]

Poate vara asta. Poate vara asta va ajunge gazul metan şi-n Burdujeni Sat. Primarul Sucevei, Ion Lungu, spune că aşa va fi. Nicu Amurăriţei.

[5 mart. 2020]

Nu anul ăsta, dar la anul cică vom putea înota în noul ştrand al Sucevei, cel care este în curs de amenajare la Iţcani, pe locul fostului ştrand. Promisiunea a fost făcută de primarul Ion Lungu. Nicu Amurăriţei.

[13 feb. 2020]

Cu aproximativ 170 de lei net vor creşte în primă fază salariile angajaţilor de la TPL. După ce vor ajunge la Suceava autobuzele electrice va urma o nouă majorare salarială. Nicu Amurăriţei.

[6 feb. 2020]

Primăria Suceava vrea să ia malurile rîului Suceava. Ce să facă cu ele, vă întrebaţi. Păi, să le consolideze, ca să poată amenaja o zonă de agrement sigură. Nicu Amurăriţei.

[30 ian. 2020]

Poate că nu ştiaţi că în mediul administrativo-politic sucevean s-a trecut la un alt nivel, la cel în care se fac acte caritabile. Primarul Ion Lungu a spus că a renunţat de bună voie şi nesilit de nimeni la banii pe care Suceava ar fi trebuit să-i primească de la Consiliul Judeţean, pentru ca aceştia să ajungă la o localitate săracă. Nicu Amurăriţei.

[23 ian. 2020]

Bazarul din Lunca Sucevei nu doar că nu se închide, dar se şi alocă fonduri pentru încălzirea acestuia. Cine a zis că se închide? Un zvon, după cum a declarat primarul Ion Lungu. Nicu Amurăriţei.

[16 ian. 2020]

Bugetul unităţilor de învăţămînt sucevene va creşte cu peste 25% în acest an. Pe de altă parte, primarul Ion Lungu le cere directorilor de şcoli ca acolo unde este posibil să se facă economii. Nicu Amurăriţei.

[14 ian. 2020]

Am fost anunţaţi că anul acesta, cînd vom ridica ochii din pămînt pentru a vedea Soarele sau Luna, privirile noastre vor întîlni pentru început braţe de macarale. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Nicu Amurăriţei.

[9 ian. 2020]

Jumi-juma. Jumătate pentru investiţii, jumătate pentru cheltuieli de funcţionare. Aşa este gîndit bugetul Sucevei pentru anul în curs. Nicu Amurăriţei.

[19 dec. 2019]

Primarul Sucevei, Ion Lungu, spune că 2019 a fost cel mai bun an de după revoluţie în ceea ce priveşte investiţiile. Conform primarului, în municipiul Suceava se află în curs de licitaţie, în derulare sau au fost finalizate lucrări în valoare de 86 de milioane de euro. Nicu Amurăriţei.

[13 dec. 2019]

Primarul Fălticenilor, Cătălin Coman, spune că într-o lună ar putea fi dat în folosinţă noul spital. Însă, pentru asta are nevoie de sprijinul întregii clase politice, fiindcă trebuie 24 de milioane de lei. Nicu Amurăriţei.

[12 dec. 2019]

Un an de zile. Într-un an de zile spune primarul Ion Lungu că va fi rezolvată problema transportului public de la cap la coadă, adică de la autobază şi pînă la dispeceratul care va coordona autobuzele electrice. Nicu Amurăriţei.