Prima pagină » Audio

Audio

[23 ian. 2020]

Bazarul din Lunca Sucevei nu doar că nu se închide, dar se şi alocă fonduri pentru încălzirea acestuia. Cine a zis că se închide? Un zvon, după cum a declarat primarul Ion Lungu. Nicu Amurăriţei.

[16 ian. 2020]

Bugetul unităţilor de învăţămînt sucevene va creşte cu peste 25% în acest an. Pe de altă parte, primarul Ion Lungu le cere directorilor de şcoli ca acolo unde este posibil să se facă economii. Nicu Amurăriţei.

[14 ian. 2020]

Am fost anunţaţi că anul acesta, cînd vom ridica ochii din pămînt pentru a vedea Soarele sau Luna, privirile noastre vor întîlni pentru început braţe de macarale. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Nicu Amurăriţei.

[9 ian. 2020]

Jumi-juma. Jumătate pentru investiţii, jumătate pentru cheltuieli de funcţionare. Aşa este gîndit bugetul Sucevei pentru anul în curs. Nicu Amurăriţei.

[19 dec. 2019]

Primarul Sucevei, Ion Lungu, spune că 2019 a fost cel mai bun an de după revoluţie în ceea ce priveşte investiţiile. Conform primarului, în municipiul Suceava se află în curs de licitaţie, în derulare sau au fost finalizate lucrări în valoare de 86 de milioane de euro. Nicu Amurăriţei.

[13 dec. 2019]

Primarul Fălticenilor, Cătălin Coman, spune că într-o lună ar putea fi dat în folosinţă noul spital. Însă, pentru asta are nevoie de sprijinul întregii clase politice, fiindcă trebuie 24 de milioane de lei. Nicu Amurăriţei.

[12 dec. 2019]

Un an de zile. Într-un an de zile spune primarul Ion Lungu că va fi rezolvată problema transportului public de la cap la coadă, adică de la autobază şi pînă la dispeceratul care va coordona autobuzele electrice. Nicu Amurăriţei.

[5 dec. 2019]

20 decembrie este ziua în care municipalitatea suceveană va organiza licitaţia pentru construirea unui drum. A drumului care duce la noul pod de peste rîul Suceava. Nicu Amurăriţei.

[28 nov. 2019]

Firme din China, Turcia şi România se bat să aducă 25 de autobuze electrice la Suceava. Autobuze din alea lungi, de 12 metri. La licitaţia pentru achiziţionarea de autobuze electrice cu o lungim de 6 metri nu s-a înscris nimeni. Nicu Amurăriţei.

[21 nov. 2019]

Pe 15 decembrie vor fi cunoscute proiectele pe care sucevenii vor ca municipalitatea să le dezvolte. Fiecare proiect va fi în valoare de 100.000 de euro. Nicu Amurăriţei.

[19 nov. 2019]

Noul terminal al aeroportului sucevean este realizat în poporţie de 35%, a constatat, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a inspectat şantierul. Suprafaţa noului terminal pentru care se cheltuiesc 15 milioane de lei va fi de 1.500 metri pătraţi. Nicu Amurăriţei.

[15 nov. 2019]

Primarul Sucevei, Ion Lungu, se roagă la Dumnezeu să nu ningă prea mult, ca să nu trebuiască să plătească facturi mari la deszăpezire. În schimb, şeful „Diasil”, Anton Curelaru, se roagă să ningă, afirmă primarul. Pînă vom vedea pe cine va asculta Cel de Sus îl vom asculta pe Nicu Amurăriţei.