Prima pagină » Audio

Audio

[14 nov. 2019]

O scenă permanentă va răsări pe malul rîului Suceava, acolo unde va fi amenajată o zonă de agrement. Două firme din Suceava se vor ocupa de proiect, conform rezultatului licitaţiei, care, însă, s-ar putea să fie contestată. Nicu Amurăriţei.

[7 nov. 2019]

Pentru autobuzele electrice pe care le tot aşteaptă Suceava municipalitatea trebuie să se împrumute. Nu pentru ca să le plătească, fiindcă n-ar avea în veci cu ce să le cumpere, ci pentru a achita valoarea cofinanţării proiectelor prin care ar urma ca acestea să fie achiziţionate. Nicu Amurăriţei.

[30 oct. 2019]

Odată cu schimbarea vremii s-a cam terminat cu asfaltările în Suceava. Oricum, s-a asfaltat ceva anul ăsta, după cum spune viceprimarul Lucian Harşovschi. Nicu Amurăriţei.

[18 oct. 2019]

Decocamdată, Zona Metropolitană Suceava nu a derulat nici un proiect. Dar cică va derula. Şi nu unul – două, ci nu mai puţin de 58. Nicu Amurăriţei.

[10 oct. 2019]

14 octombrie este ziua în care municipalitatea suceveană va organiza licitaţia pentru digitalizarea activităţii. Printre altele, primăria vrea să le ofere cetăţenilor o serie de documente în format electronic. Nicu Amurăriţei.

[8 oct. 2019]

Primăria Adîncata umblă după nişte bani. Banii îi trebuie pentru modernizarea a şapte kilometri de drum şi pentru introducerea conductelor de gaz metan. Nicu Amurariţei.

[3 oct. 2019]

Copii însoţiţi de părinţi au participat la inaugurarea celui mai mare loc de joacă din municipiul Suceava, cel de pe strada Victoriei din cartierul Obcini. Nicu Amurăriţei a fost acolo şi are detalii.

[25 sept. 2019]

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-ar dori înfiinţarea unei şcoli de meserii de tip german. Dorinţa a fost exprimată după întîlnirea de la Rădăuţi cu reprezentanții Școlii profesionale „Kronstadt” din Brașov. Nicu Amurăriţei.

[20 sept. 2019]

Bani sînt şi urmează să se facă licitaţia pentru modernizarea celei mai mari şcoli gimnaziale fălticenene. Banii sînt de la Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, iar proiectul vizează Şcoala „Ion Irimescu”. Nicu Amurăriţei.

[19 sept. 2019]

La distanţă de numai cîteva zile, primarul Ion Lungu a venit în faţa presei cu un alt desen frumos, unul mai frumos ca primul. Desenul este al parcării care ar trebui să răsară lipită de primărie. Nicu Amurăriţei.

[5 sept. 2019]

Nu din bunătate excesivă, ci din interes vrea municipalitatea suceveană să-i scutească pe rău platnici de majorări şi penalităţi. Interesul este acela să facă încasări mai multe şi mai repede la buget. Nicu Amurăriţei.

[4 sept. 2019]

Finlandezii au venit la Suceava să vadă cu ochii lor cum au fost amplasate buncărele semiîngropate pe care ei le-au fabricat. Nicu Amurăriţei.