Prima pagină » Audio

Audio

[18 iul. 2019]

Transportul şi distribuţia agentului termic în Suceava se vor scumpi. Însă, primarul Ion Lungu dă asigurări că populaţia nu va plăti facturi mai mari, fiindcă diferenţa de preţ va fi suportată de municipalitate. Nicu Amurăriţei.

[11 iul. 2019]

Noul Cod Administrativ rezolvă disputa din Consiliul Local Suceava referitoare la amenajarea a peste 4.000 de locuri de parcare. Explicaţii are Nicu Amurăriţei.

[5 iul. 2019]

– Recoltare sau relocare? La această întrebare aşteaptă răspuns autorităţile sucevene, care de două săptămîni nu-s în stare să rezolve problema ursului care se plimbă pe străzile din Cîmpulung Moldovensc. Nicu Amurăriţei.

[4 iul. 2019]

Digitalizarea va ajunge şi la Primăria Suceava. Cam tîrziu, dar va ajunge. Primarul Ion Lungu a spus într-o conferinţă de presă ce acte vor putea primi sucevenii on-line. Nicu Amurăriţei.

[27 iun. 2019]

Primarul Cătălin Coman promite 90 de locuri de cazare moderne în căminul Colegiului „Mihai Băcescu” Fălticeni. Contractul de finanţare pentru internat va fi semnat mîine. Nicu Amurăriţei.

[21 iun. 2019]

Nu Direcţia Domeniului Public, ci o firmă specializată ar trebui să se ocupe de reparaţia locurilor de joacă din Suceava. Aşa consideră viceprimarul Marian Andronache. Nicu Amurăriţei.
 

[21 iun. 2019]

Ploile puternice au produs mai multe pagube în judeţul Suceava. Cea mai afectată localitate este Boroaia, după cum a spus prefectul Mirela Adomnicăi, care a adăugat că în prezent se efectuază un inventar al stricăciunilor. Nicu Amurăriţei.

[13 iun. 2019]

E posibil ca începînd de la finele acestui an să aibă gaz metan şi locuitorii din Burdujeni Sat. Aşa crede primarul Ion Lungu, care spune că lucrările de introducere a reţelelor de gaz în acest cartier merg destul de bine. Nicu Amurăriţei. 

[6 iun. 2019]

Sînt şanse ca, în sfîrşit, Curtea Domnească plină de buruieni din centrul Sucevei să aibă o soartă mai bună. Primarul Ion Lungu spune că obiectivul istoric a fost inclus în Programul Național de Restaurare a Monumentelor Istorice. Nicu Amurăriţei.

[30 mai 2019]

O veste proastă şi una bună. Vestea proastă e că lucrările la podul din zona Iulius Mall nu vor fi încheiate la timp. Vestea bună e că acestea vor fi sistate de Zilele Sucevei şi astfel se va putea ajunge mai uşor la mall, acolo unde vor fi organizate o serie de evenimente. Nicu Amurăriţei.

[29 mai 2019]

Nu sînt veşti bune pentru locuitorii de la Vatra Dornei, care se gîndesc cu groază că iarăşi vine sezonul rece: problema gazului metan nu-şi va găsi rezolvarea prea curînd. Dosarul gazului metan pe traseul Pojorîta – Vatra Dornei este blocat pe undeva pe la Ministerul Justiţiei. Nicu Amurăriţei.

[24 mai 2019]

Cunoscutul actor Alexandru Arșinel a primit, ieri, din partea Prefecturii Suceava, ”Distincția de Excelență” ”în semn de considerație pentru o carieră artistică de excepție dăruită scenei românești și înțelegerii între oameni”. Distincția i-a fost înmânată de prefectul Mirela Elena Adomnicăi. Detalii are NICU AMURĂRIȚEI.