Ştiri

Actualitate socială, economică, politică, sportivă şi culturală

Tableta zilei

Retrospectiva „Tableta zilei”

Top 10

Top 10 Airplay

Top Magazin

Revista „Top Magazin”

Audio

Cele mai importante subiecte locale ale zilei difuzate în cadrul emisiunii „Pulsul Matinal”

Prima pagină » Top Magazin

Spiritele (încinse) de glumă

3 martie 2009

Echipamente de joc şi cînt pe plai de dor

Dani Vatamanu (redactorul ştirilor din sport de la Intermedia TV) şi echipa sa „ţin” site-ul gazetasv.ro. Pentru că ţine la revista noastră, Dani a ţinut ca aceasta să găzduiască şi cîteva dintre comentariile mai amuzante postate pe site de vizitatorii care îmbină într-un mod fericit supărarea sau nedumerirea cu spiritul de glumă.
Dan: Un amical perfect inutil pentru Cetatea cu un rezultat firesc. S-a văzut şi în partida de la Fălticeni că nu avem nici o idee de joc, iar posesia este una foarte slabă. E doar o alergătură bezmetică pe gazon. Să nu mai vorbim de sistemul de joc, un 3-5-2 de pe vremea lui Traian Tomescu.
(Cetatea Suceava a pierdut cu scorul de 2-0 amicalul cu Rapid CFR)
Chido: Sărac, dar fudul! Adevărul este că mai marii clubului nu au ridicat nici pînă acum cea de-a doua jumătate din echipamentul comandat în vară. Mă refer aici la tricourile de joc cu mînecă lungă şi la gecile de iarnă. În loc de jucători, i-am putea cere lu’ Porumboiu un rînd de fîşuri second-hand, că am văzut că se poartă pe „Areni”. Să nu vă mire dacă în retur vom juca din nou în portocaliul de partid. Sau poate ne dă federaţia o derogare să jucăm în maieurile de antrenament. Pînă la urmă suntem în criză, ce naiba!?
(Galben-albaştrii au disputat partidele amicale în trening, în timp ce adversarii s-au prezentat în obişnuitul echipament de joc. Preşedintele Dumitru Moldovan a lămurit această problemă de imagine. „Pentru jucători au fost mai degrabă antrenamente decît meciuri. Probabil, jucînd în trening vor să mai dea jos din kilograme”, a glumit preşedintele Cetăţii.)
Botezatu: Iote cum arată! Zici că-i lider de sindicat minier. Să-i cumpere careva un „Bic” şi o pastă de dinţi. Aici nu-i Grămeştiul.
(Ovidiu Murariu a fost la emisiunea „Fair Play”, difuzată de canalul local de televiziune Intermedia TV cu începere de la ora 16:30.)
Chido: Cei de la Sao Bernardo vor fi primele victime ale turismului ecumenic promovat de Elena Udrea în Bucovina. Ca tacîmul să fie complet, propun aducerea unor folcloriste la hotelul unde este cazată brigada de arbitri, în dulcele stil ospitalier autohton. Să nu uitaţi de pachetele cu sarmale, samahoancă şi „poale în brîu” pentru delegaţia portugheză. Iar vineri, duceţi-i la schi, la Vatra Dornei. Să aibă ce povesti cînd se vor întoarce în satul lor.
(Petru Ghervan: „Le vom propune celor din Sao Bernardo să viziteze obiectivele turistice din municipiul Suceava sau din judeţ”.)

Notează articolul: 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele