Ştiri

Actualitate socială, economică, politică, sportivă şi culturală

Tableta zilei

Retrospectiva „Tableta zilei”

Top 10

Top 10 Airplay

Top Magazin

Revista „Top Magazin”

Audio

Cele mai importante subiecte locale ale zilei difuzate în cadrul emisiunii „Pulsul Matinal”

Prima pagină » Tableta zilei

Sucevenii, fraierii E.On-ului

24 noiembrie 2017

Corneliu Zaiţ a scris pe adresa redacţiei noastre. Domnul Zaiţ nu este oricine, ci ditamai specialistul senior pe probleme de comunicare externă al marii companii E.On sau Delgaz Grid, cum îi zice mai nou. Ce a avut să ne comunice domnul de la E.On Iaşi, sub pulpana căreia se află şi E.On Suceava? Vă spun chiar acum:
„Stimaţi reprezentanţi mass-media, jumătate din europeni au un oaspete nelipsit de la cinele în familie: televizorul. Aceasta este concluzia unui sondaj realizat de către E.ON în opt ţări europene.
După italieni şi britanici (58%), românii urmează în topul celor care obişnuiesc să se uite la ştiri, reportaje, filme sau seriale în timp ce servesc cina, 52% dintre ei luînd cina cu partenerul sau familia în faţa televizorului”. Adică, sondajul este făcut pe subiecţi ospătari? Că numai ospătarii, în timpul serviciului, servesc cina, în timp ce neospătarii mănîncă. Adică ce mare informaţie ne-a oferit corporatistul Zaiţ? Pe cîţi suceveni îi interesează, oare, rezultatul acestui sondaj. Pe suceveni îi interesează ca E.On-ul să le asigure continuitate în alimentarea cu energie electrică, să remedieze prompt defecţiunile apărute în reţea, să comunice rapid atunci cînd apar avarii şi să nu le fie umflate facturile. La începutul acestei săptămîni, în jurul orei 07.00, jumătate din municipiul Suceava a rămas fără energie electrică. Avaria apărută la Staţia Mirăuţi a fost remediată după aproximativ 45 de minute. Specialistul senior Corneliu Zaiţ a tăcut chitic. N-a trimis nici un comunicat în care să explice ce s-a întîmplat şi în care să-şi ceară scuze de la cei care, vorba domniei sale, ar fi vrut să servească micul dejun, dar nu au putut fiindcă nu funcţionau prăjitorul de pîine şi fierbătorul. Cu chiu cu vai, în jurul prînzului, un reprezentant al companiei a catadicsit să-i răspundă la telefon prefectei de Suceava, Mirela Adomnicăi, şi să-i spună plictisit ce s-a întîmplat. E.On-ul ăsta, Delgaz Grid sau cum naiba îi spune ne ia în continuare de fraieri. La abonaţi mă refer, dar şi la reprezentanţii presei, cărora le trimite tot felul de prostii.

Articolul urmator
Notează articolul: 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele