Ştiri

Actualitate socială, economică, politică, sportivă şi culturală

Tableta zilei

Retrospectiva „Tableta zilei”

Top 10

Top 10 Airplay

Top Magazin

Revista „Top Magazin”

Audio

Cele mai importante subiecte locale ale zilei difuzate în cadrul emisiunii „Pulsul Matinal”

Prima pagină » Tableta zilei

Totuşi, nu e prea mult?

22 ianuarie 2018

Odă Vioricăi Vasilica Dăncilă: „Viorica Dăncilă, preşedintele naţional al Organizaţiei Femeilor Social Democrate şi liderul parlamentarilor PSD din Parlamentul European, este propunerea PSD pentru funcţia de Prim Ministru. Viorica Dăncilă, în tot decursul activităţii, a dat dovada de dăruire, implicare, dar şi de simplitate – o caracteristică mai rar întîlnită în rîndul politicienilor de azi, dar care cu atît mai mult trebuie apreciată. Este un bun profesionist, o voce care a susţinut cu tărie interesele României in Parlamentul European, aşa cum, de acum înainte, în calitate de Prim Ministru va contribui cu succes la dezvoltarea României.
Doamnele social-democrate au dat dovadă întotdeauna de echilibru, de profesionalism, ducîndu-şi tot timpul cu succes la îndeplinire sarcinile, exemple în acest sens fiind colegele noastre Gabriela Firea, Olguţa Vasilescu, Ecaterina Andronescu, etc.
Este momentul ca frîiele guvernării să fie preluate de o femeie, iar cea mai potrivită pentru această onorantă, dar dificilă sarcină este Viorica Dăncilă”. Viorica Vasilica Dăncilă nu a luat premiul Nobel pentru chimie, nu a construit nici o fabrică în care să lucreze 100 de oameni, nu a operat pe creier 200 de români, salvîndu-le viaţa, nu a luat aurul la bîrnă la olimpiadă şi nici nu a făcut un film premiat la Cannes. Viorica Vasilica Dăncilă este o doamnă din Teleorman pe care teleormăneanul Liviu Dragnea a făcut-o europarlamentar, iar mai nou prim ministru. Pînă la numirea în înalta funcţie, despre doamna Dăncilă nu s-au auzit prea multe, să recunoaştem. Or dacă teleormăneanca ar fi vreo lumină, ar fi trebuit să-şi facă simţită prezenţa în spaţiul public românesc. Să nu uit: oda pe care aţi auzit-o înainte este opera Oanei Pintilei, şefa Organizaţiei de Femei a PSD Suceava. Eu înţeleg că cele două sînt prietene, dovadă în acest sens fiind multele fotografii în care apar împreună şi care sînt publicate pe Facebook-ul sucevencei, dar, totuşi, nu e prea mult?

Notează articolul: 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele