Prima pagină » Audio

Audio

[21 Iul 2017]

Corala de fete a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” nu a bătut drumul degeaba pînă la Riga. Două medalii a obţinut corul la „Grand Prix of Nations”. Nicu Amurăriţei.

[20 Iul 2017]

Bulevardul principal al Sucevei a intrat într-un proces de astupare a crăpăturilor şi îndepărtare a valurilor. Treaba a început de la intrarea în Suceava dinspre Botoşani şi va fi continuată pînă la ieşirea spre Fălticeni. Nicu Amurăriţei.

[19 Iul 2017]

Municipalitatea suceveană este nemulţumită de ritmul în care merg lucrările publice. Însă, şi firmele angajate sînt nemulţumite, dar din cauză că nu-s plătite. Nicu Amurăriţei.

[18 Iul 2017]

Revenită la Consiliul Judeţean, clădirea în care a funcţionat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor nu arată prea bine. De aceea, administraţia judeţeană vrea să o bage într-un proces de refacere. Nicu Amurăriţei.

[14 Iul 2017]

Suceava vrea să pună mîna pe cît mai mulţi bani din miliardul de euro de la Agenţia de Dezvoltare Nord-Est. Nicu Amurăriţei.

[13 Iul 2017]

Municipalitatea suceveană a făcut mai multe încasări decît anul trecut, lucru care-i va permite să dea bani în plus la spital şi la şcoli. Nicu Amurăriţei.

[11 Iul 2017]

Continuă să se facă pregătiri în speranţa că va fi primită finanţare pentru modernizarea drumului Dărmăneşti – Iaşi – Dolhasca. Pînă una alta, Consiliul Judeţean a semnat două acorduri care să permită efectuarea lucrărilor. Nicu Amurăriţei.

[10 Iul 2017]

De parcă toate treburile judeţului ar fi fost rezolvate, Consiliul Judeţean s-a gîndit să-şi renoveze sala de şedinţe. Ei, dar Centenarul Unirii trebuie să-i găsească pe aleşii judeţeni în casă nouă, nu? Nicu Amurăriţei.

[6 Iul 2017]

Cinci angajaţi ai Primăriei Suceava, dintre care doi sindicalişti, vor stabili lefurile celor 730 de salariaţi. Ultimul cuvînt îl va avea Consiliul Local. Nicu Amurăriţei.

[5 Iul 2017]

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a vorbit în plenul Camerei Deputaţilor despre un grup iresponsabil organizat care a făcut România praf şi pulbere. Grupul este constituit din Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Călin Popescu Tăriceanu și Victor Ponta. Nicu Amurăriţei.

[4 Iul 2017]

Medicii psihiatri au ajuns la concluzia că sănătatea mintală este un domeniu ignorat de autorităţi. Psihiatrii care au participat la seminarul organizat în judeţul Suceava au promis că vor face totul pentru înfiinţarea de servicii medico-psiho-sociale comunitare. Nicu Amurăriţei.

[30 Iun 2017]

Dacă ciupercile apar după ploaie, corturile apar înainte de caniculă. În Suceava au apărut şase corturi de prim ajutor. Unul a fost montat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, iar cinci de Primărie. Nicu Amurăriţei.