Prima pagină » Audio

Audio

[16 Ian 2018]

Primăria Suceava spune că s-a rezolvat problema finanţării construirii sălii de sport polivalente, aşa că împrumutul bancar pe care dorea să-l ia poate să-l folosească pentru alte proiecte. Consiliul Local a votat în favoarea mutării banilor, care, deocamdată, nu există. Nicu Amurăriţei.

[12 Ian 2018]

Astăzi se va da o nouă bătălie pentru suma de 84 de milioane de lei. Banii reprezintă valoarea contractului de salubrizare a Sucevei pe 12 ani. Nicu Amurăriţei.

[11 Ian 2018]

Nici bine n-a spus preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, că patinoarul trebuie odată acoperit, că viceprimarul PMP, Marian Andronache, a şi zis că aşa se va întîmpla. Dar nu anul ăsta. În 2018 se va face studiul de fezabilitate. Nicu Amurăriţei.

[10 Ian 2018]

2018 va fi încă un an cu investiţii masive în Spitalul Judeţean. Un an în care conducerea Consiliului Judeţean Suceava, în subordinea căruia se află spitalul, vrea şi creşterea calităţii actului medical. Nicu Amurăriţei.

[9 Ian 2018]

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut un apel la suceveni să-şi achite dările, fiindcă bugetul are şi mai multă nevoie de bani după ce Guvernul a luat o serie de decizii păgubitoare pentru administraţiile locale. Nicu Amurăriţei.

[5 Ian 2018]

La Spitalul Judeţean Suceava tomografiile nu s-au scumpit faţă de anul trecut, acestea rămînînd la preţuri cuprinse între 150 şi 800 de lei. Consiliul Judeţean a aprobat tarifele pentru cele 209 servicii medicale pe care le oferă spitalul din subordine. Nicu Amurăriţei.

[4 Ian 2018]

Primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, a dezvăluit că, pe 28 decembrie, s-a întîlnit cu cei de la PSD pentru a discuta despre structura bugetului pe anul în curs. Primarul speră ca bugetul să fie aprobat pe 25 ianuarie. Nicu Amurăriţei.

[22 Dec 2017]

Scenete, colinde şi poezii legate de Nașterea lui Isus. Asta au prezentat preşcolarii şi elevii care au participat la un festival organizat la Soloneţu Nou de Uniunea Polonezilor din România. Nicu Amurăriţei.

[21 Dec 2017]

Primarul Ion Lungu a tras linie, a adunat şi i-a dat cu plus. Nicu Amurăriţei.

[19 Dec 2017]

Pînă la sfîrşitul anului, în comuna Adîncata vor fi montate 540 de corpuri de iluminat tip led. Primarul Viorel Cucu spune că, astfel, cheltuielile cu energia electrică vor scădea considerabil. Nicu Amurăriţei.

[15 Dec 2017]

Cei care fac turism la alb sînt deranjaţi că încă se mai face turism la negru. Le-au spus asta oficialilor de la Protecţia Consumatorilor. Dar operatorii din turismul sucevean s-au plîns şi de alte lucruri. Nicu Amurăriţei.

[13 Dec 2017]

Aproape 700.000 de maşini au tranzitat în acest an punctul de trecere a frontierei de la Siret. În bilanţul pe 2017, frontieriştii mai arată că au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 11 milioane de lei. Nicu Amurăriţei.