Prima pagină » Audio

Audio

[20 Mar 2018]

Cîteva exponate de excepţie pot fi admirate la Muzeul de Istorie din Suceava. Vernisajul expoziţiei „Oul de Paşti, de la cult la artă” a avut loc în prezenţa autorităţilor locale, care nu au scăpat ocazia de a vorbi despre ouă. Nicu Amurăriţei.

[16 Mar 2018]

În zona de munte a judeţului Suceava, încălzirea vremii a dus la topirea podurilor de gheaţă. Din fericire nu s-au produs inundaţii. Doar 250 de metri dintr-un drum din Coşna a fost plin de apă pentru o perioadă scurtă de timp. Nicu Amurăriţei.

[15 Mar 2018]

13 străzi din municipiul Suceava vor fi asfaltate în acest an. Pe alte 130 se vor face plombări, iar pe 104 se vor executa lucrări de balastare. Cel puţin aşa susţine primarul Ion Lungu. Nicu Amurăriţei.

[14 Mar 2018]

Senatul a aprobat Ordonanţa privind organizarea și funcționarea învățămîntului dual. Senatorul PSD de Suceava, profesorul Virginel Iordache, spune că acest lucru va crea premisele pentru ca şcoala să nu mai fie ruptă de realitatea existentă pe piaţa muncii. Nicu Amurăriţei.

[13 Mar 2018]

Pînă cel tîrziu pe 15 august, strada Vasile Bumbac este închisă pentru modernizare. Aşa spune viceprimarul Lucian Harşovschi, care susţine că lucrările s-ar putea încheia chiar mai repede. Nicu Amurăriţei.

[12 Mar 2018]

Vreo 30 de oameni au protestat în apropierea sălii unde pemepiştii suceveni l-au ales pe viceprimarul Marian Andronache în funcţia de preşedinte al partidului. Contracandidatul domnului Andronache a demisionat din PMP chiar în timpul şedinţei. Nicu Amurăriţei.

[9 Mar 2018]

Toţi posesorii de maşini electrice din municipiul Suceava au intrat în posesia cardurilor pentru încărcarea acestora. Toţi înseamnă doi. Nicu Amurăriţei.

[8 Mar 2018]

În mai puţin de două luni, Suceava va avea o zonă de agrement. Una nouă, făcută de municipalitate. Este vorba despre zona de agrement de pe Tătăraşi. Nicu Amurăriţei.

[7 Mar 2018]

Dacă anul simplu are 365 de zile, Anul Centenar are mai puţine. La Suceava, acest an va începe pe 27 martie şi se va încheia pe 1 decembrie, şi va cuprinde 10 acţiuni mari. Nicu Amurăriţei.

[6 Mar 2018]

Lucian Harşovschi este nemulţumit că trenul nu mai circulă pe relaţia Suceava – Constanţa. Viceprimarul Sucevei le cere celor de la PSD să nu mai tacă şi să solicite la Bucureşti reintroducerea cursei. Nicu Amurăriţei.

[2 Mar 2018]

Astăzi, la Cacica, social-democraţii suceveni vor alege delegaţii care vor participa la congresul partidului. Senatorul Virginel Iordache a declarat că se va discuta şi despre alegerile europarlamentare de anul viitor. Nicu Amurăriţei.

[1 Mar 2018]

Primarul Ion Lungu îi va oferi premierului Viorica Dăncilă medalia bătută cu ocazia împlinirii a 630 de ani de la prima atestare documentară a Sucevei. Însă, înainte de asta, îi va cere să rezolve problema care îl afectează pe producătorul de agent termic în sistem centralizat, „Bioenergy”. Nicu Amurăriţei.