Prima pagină » Audio

Audio

[25 Sep 2018]

Consiliul Judeţean Suceava va face o rectificare bugetară. În plus, pentru toate instituţiile subordonate, mai puţin pentru Direcţia de Evidenţă a Persoanelor. Nicu Amurăriţei.

[21 Sep 2018]

Un neamţ care a făcut o treabă bună la Braşov a venit cu sfaturi şi pentru Suceava. Neamţul se numeşte Werner Braun şi este co-fondatorul primei şcoli profesionale în sistem dual german din România. Nicu Amurăriţei.

[20 Sep 2018]

Fiindcă au apărut probleme cu agentul termic, primarul Ion Lungu îi trage pe toţi după el. Domnul Lungu spune că toţi cei din politică, şi nu doar el, sînt vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns sistemul public de termoficare. Nicu Amurăriţei.

[19 Sep 2018]

Viceprimarul Lucian Harşovschi i-a ameninţat pe constructorii care nu-şi fac treaba că va da milităria jos din pod. Iar milităria va scoate chitanţierul şi va tăia amenzi. Aşa a zis viceprimarul Sucevei. Nicu Amurăriţei.

[13 Sep 2018]

Două instituții de mediu sucevene se vor implica în ampla campanie de curățenie „Let’s Do It, România!” de sîmbătă, 15 septembrie. Este vorba despre Agenția pentru Protecția Mediului și Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu. Șeful APM, Vasile Oșean, a informat că voluntarii celor două instituții vor participa la acțiuni de curățenie în Fînețele Seculare Frumosu din Moara și în Fînețele Seculare Ponoare din Bosanci. El a precizat că echipa APM este alcătuită din 25 de voluntari.

[13 Sep 2018]

E clar sută la sută: la Suceava se scumpeşte gigacaloria. Însă, atenţie, cetăţenii ale căror locuinţe sînt racordate la sistemul public de termoficare nu vor plăti mai mult, pentru că Primăria Suceava o va face pe-a sponsorul. Nicu Amurăriţei.

[11 Sep 2018]

16 milioane de lei. Aceasta este suma alocată celor trei proiecte de creştere a calităţii învăţămîntului care se derulează în judeţul Suceava. Nicu Amurăriţei.

[7 Sep 2018]

E oficial: cîteva şcoli şi grădinţe se închid. Cauza: scăderea drastică a numărului de copii. Nicu Amurăriţei.

[6 Sep 2018]

Munţii noştri, la munţii de la Suceava mă refer, nu poartă nici aur, nici produse tradiţionale. Chiar dacă în judeţul nostru muntele este la el acasă, nu există nici un produs alimentar cu ştampila „produs montan”. Nicu Amurăriţei.

[31 Aug 2018]

Deputatul sucevean Cătălin Nechifor a ajuns la concluzia că aşa nu mai merge, că e prea multă ceartă între preşedinte şi Guvern, între majoritatea parlamentară şi preşedinte şi tot aşa. De aceea, domnul Nechifor propune revenirea la alegerea simultană a preşedintelui şi a Parlamentului. Nicu Amurăriţei.

[29 Aug 2018]

La Casa de Pensii Suceava a avut loc o dezbatere referitoare, evident, la pensii. La discuţiile pe marginea noii legi a pensiilor care au fost găzduite de directorul Casei, Constantin Boliacu, au participat reprezentanţi ai asociaţiilor de pensionari şi ai sindicatelor. Detalii are Nicu Amurăriţei.

[28 Aug 2018]

Dacă vedeţi cortul din centrul Sucevei de pe care vă priveşte viceprimarul Marian Andronache să ştiţi că acolo se strîng semnături, dar nu pentru campania „Fără penali în funcţii în publice”. De aia s-a ocupat USR-ul. PMP-ul domnului Andronache strînge semnături pentru tăierea pensiilor speciale. Nicu Amurăriţei.