Prima pagină » Audio

Audio

[17 Noi 2017]

Măsurile luate de Guvernul PSD îi scot pe salariaţi din minţi şi din birouri. Ieri a fost rîndul angajaţilor de la APIA Suceava să protesteze, nemulţumii fiind că urmează să le fie micşorate salariile cu procente consistente. Nicu Amurăriţei.

[16 Noi 2017]

Cel mai probabil, anul 2018 va veni cu dări majorate pentru suceveni. Cam 19% în plus. Nicu Amurăriţei.

[15 Noi 2017]

Bowling şi tiroliene. Şi din astea vor fi la zona de agrement de pe Tătăraşi, care ar urma să fie inaugurată anul viitor. Nicu Amurăriţei.

[14 Noi 2017]

Din Germania, Austria, Spania şi China au fost cei mai mulţi dintre vînătorii străini care începînd cu luna mai au umblat cu puşca în mînă prin pădurile Sucevei după cerbi şi mistreţi. Nicu Amurăriţei.

[10 Noi 2017]

Un deputat din judeţul în care toate depozitele temporare de gunoi sînt ilegale vrea program naţional pentru strîngerea selectivă a deşeurilor. Deputatul este liberalul Ioan Balan. Nicu Amurăriţei.

[9 Noi 2017]

Bugetul şi-aşa anemic al municipiului Suceava va deveni şi mai pipernicit ca urmare a unei decizii a Guvernului PSD. Diminuarea impozitului pe venit de la 16% la 10% va aduce o gaură în buget de pînă la 7 milioane de euro. Nicu Amurăriţei.

[8 Noi 2017]

Ca să numeri maşinile electrice din municipiul Suceava îţi ajung degetele de la o mînă. Însă, cum municipalitatea priveşte în viitor, iar viitorul apare ca fiind unul luminos datorită farurilor de la maşinile electrice, aceasta aproape că a terminat 28 de puncte de încărcare. Nicu Amurăriţei.

[6 Noi 2017]

Iarăşi se vorbeşte despre un posibil transfer al caselor de cultură în proprietatea administraţiilor locale, pentru ca acestea să poată intra într-un amplu proces de renovare. Senatorul PNL de Humor, Daniel Cadariu, a depus un proiect de lege care vrea să lase sindicatele fără casele de cultură. Nicu Amurăriţei.

[3 Noi 2017]

Trataţi ca şi cum ar fi ultima roată la căruţa sistemului de sănătate, medicii de familie se revoltă. Cîţiva doctori au ieşit în faţa Palatului Administrativ Suceava, iar Nicu Amurăriţei a stat de vorbă cu ei.

[2 Noi 2017]

Primăria Suceava aşteaptă de la Consiliul Judeţean să rezolve problema pirateriei auto din municipiul reşedinţă de judeţ. Pentru asta, administraţia judeţeană trebuie să anuleze o hotărîre pe care a luat-o în 2007. Nicu Amurăriţei.

[1 Noi 2017]

Nici pînă astăzi n-au ajuns banii promişi de Guvernul PSD pentru lucrările de termoficare efectuate în municipiul Suceava. Din cele 7 milioane alocate pe hîrtie ar fi trebuit să ajungă măcar cele 3,5 milioane de lei promise ultima oară. Conducerea PNL a Primăriei face apel la organizaţia locală a PSD să facă demersuri pentru deblocarea fondurilor. Nicu Amurăriţei.

[31 Oct 2017]

Decît 15.000 de lei, mai bine deloc. Asta a fost explicaţia municipiului Suceava referitoare la refuzul de a primi banii repartizaţi de Consiliul Judeţean din puţinul care i-a fost trimis de la Guvern. Nicu Amurăriţei.