Prima pagină » Audio

Audio

[14 Noi 2018]

Municipalitatea suceveană vrea să evite noi situaţii ridicole în care după ce abia s-a terminat de asfaltat o stradă să se treacă la spargarea acesteia pentru a monta nu ştiu ce reţele. De aceea, vicele Lucian Harşovschi le cere locuitorilor din Burdujeni Sat să spună încă de pe acum dacă vor să aibă locuinţele branşate la viitoarea reţea de gaz. Nicu Amurăriţei.

[13 Noi 2018]

Mina de la Crucea a plecat pe drumul fără de întoarcere care duce la faliment. Spun asta pentru că din nou nu s-au plătit salariile la timp, fiindcă uraniul stă pe stoc. În ultimii ani s-a tot vorbit despre iminentul faliment al minei. Nicu Amurăriţei.

[9 Noi 2018]

Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băişanu, spune că ar fi bună o autostradă lungă, dar parcă ar merge mai bine două mai scurte. Nicu Amurăriţei.

[8 Noi 2018]

Piaţa renovată din Burdujeni şi statuia ecvestră a lui Ştefan vor fi inaugurate în aceeaşi zi: 28 noiembrie, atunci cînd se împlinesc 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Ţara. Nicu Amurăriţei.

[7 Noi 2018]

Pe 6 noiembrie 1918, trupele române au intrat în Cornu Luncii. Pe 6 noiembrie 2018, la Cornu Lunci au avut loc o serie de manifestări dedicate evenimentului care a reprezentat un pas în direcţia unirii Bucovinei cu Ţara. Nicu Amurăriţei.

[6 Noi 2018]

Plăci comemorative dezvelite, distincţii oferite şi cupe de şampanie ciocnite la Consiliul Judeţean Suceava. Cu ce ocazie? Cu ocazia marcării a 100 de ani de la intrarea trupelor române în Bucovina. Nicu Amurăriţei.

[2 Noi 2018]

Preşedintelui Regiunii Scwaben, Jürgen Reichert, i-a plăcut ce-a văzut, ieri, la inaugurarea lucrărilor de modernizare şi extindere a Secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean. De aceea a vorbit despre o posibilă colaboarare pe linia Augsburg-Suceava. Nicu Amurăriţei. 

[1 Noi 2018]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, nu a venit cu mîna goală la Cetatea de Scaun a Sucevei, ci cu drapelul Ţării. Nicu Amurăriţei.  

[31 Oct 2018]

Cu biciul şi cu zăhărelul. Aşa spune primarul Ion Lungu că se va merge şi pe mai departe, după ce a constatat că stîlpii de electricitate pentru cartierul Europa nu sînt buni, iar lucrările la gardul cimitirului merg greoi. Nicu Amurăriţei.

[30 Oct 2018]

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, vrea, dar nu cum vrea Transgazul. Despre magistrale de gaz metan este vorba. Nicu Amurăriţei.

[18 Oct 2018]

Ziua în care Parcul Şipote va intra în patrimoniul municipalităţii sucevene pentru a fi amenajat nu este chiar atît de departe. Cel puţin aşa susţine primarul Ion Lungu. Nicu Amurăriţei.

[17 Oct 2018]

Consiliul Judeţean Suceava ştie că situaţia este critică şi de aceea a pus deoparte 120.000 de lei pentru a contracta serviciile unei case de avocatură. La Tribunalul Cluj a fost deschis un proces care ar putea lăsa judeţul Suceava fără cele două gropi ecologice de gunoi, cea de la Pojorîta şi cea de la Moara. Nicu Amurăriţei.