Prima pagină » Audio

Audio

[27 Mar 2017]

Felicitări, flori şi bani au primit cîţiva pensionari suceveni din partea primarului Ion Lungu, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de căsnicie. Primarul nu a ratat ocazia de a le spune invitaţilor ce-a realizat municipalitatea în ultimii ani. Nicu Amurăriţei.
 

[24 Mar 2017]

La Şcheia e mai multă linişte, iar furturile au scăzut considerabil, după ce prezenţa poliţiştilor şi jandarmilor în comună a devenit mai consistentă. Nicu Amurăriţei.

[23 Mar 2017]

O veste proastă pentru sucevenii ale căror locuinţe sînt racordate la sistemul centralizat de termoficare: gigacaloria nu va mai costa 178 de lei, ci 240 de lei. Nicu Amurăriţei.

[22 Mar 2017]

Cu un citat din Nicolae Iorga. Cu asta a venit vicepreşedintele CJ Gheorghe Niţă la ceremonia de învestire a Silviei Boliacu în funcţia de subprefect. Nicu Amurăriţei.

[20 Mar 2017]

La Ministerul Dezvoltării Regionale au ajuns şi cîteva proiecte propuse spre finanţare de către municipalitatea rădăuţeană. Primăria vrea să modernizeze mai multe străzi. Nicu Amurăriţei.

[8 Mar 2017]

Prefecţii de Suceava şi Neamţ s-au întîlnit la Crucea, pentru a vedea ce trebuie făcut, astfel încît să nu mai plutească pet-uri pe rîul Bistriţa. Nicu Amurăriţei.

[7 Mar 2017]

O treime din bugetul Sucevei pe acest an va ajunge în sistemul de educaţie. Toţi consilierii au fost de acord cu acest lucru, dar şi cu altele, şi au votat bugetul în şedinţa extraordinară de ieri. Nicu Amurăriţei.

[6 Mar 2017]

Primăria Adîncata şi-a propus să construiască un dispensar nou. Acesta ar urma să coste pînă în 900.000 de lei, în timp ce pentru renovarea actualului dispensar ar trebui 700.000 de lei. Nicu Amurăriţei.

[2 Mar 2017]

Primăria Suceava are ca prioritate şi locurile de veci. La noul cimitir din Iţcani va continua construcţia gardului de împrejmuire, iar la noul cimitir din Burdujeni urmează să se facă împărţirea pe culte. Nicu Amurăriţei.

[1 Mar 2017]

În Consiliul Judeţean, PNL şi PSD s-au ciondănit la împărţirea banilor pe localităţi. Pînă la urmă a ieşit cum a vrut PNL, spre nemulţumirea preşedintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan. Nicu Amurăriţei.

[28 Feb 2017]

O firmă aeriană care a transportat militari NATO în Irak şi Afganistan, dar şi disidenţi din Siria îi va duce pe turiştii suceveni în Turcia şi Grecia. Nicu Amurăriţei.

[27 Feb 2017]

Lucrurile în judeţul Suceava, pe partea economică, merg prost. În sprijinul acestei afirmaţii vin încasările tot mai mici la bugetul de stat. Nicu Amurăriţei.