Despre noi

Radio la prima vedere şi la prima „degustare”

 

Radio Top este postul de radio care îmbină într-un mod fericit actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală cu formatul muzical – ADULT CONTEMPORARY. Trebuie de subliniat că Radio Top nu difuzează deloc muzică românească şi că este axat pe muzică pop, rock şi pop-rock.

Radio Top este al patrulea post de radio particular, înfiinţat în România, prima zi de emisie fiind 6 decembrie 1991. Actualmente suntem singurul post de radio din Suceava cu adevărat local (în sensul că nu avem contract de colaborare pe partea de programe cu nici un post de radio din Bucureşti).

La Radio Top lucrează redactorul şef de la săptămânalul JUPÂNU’, redactorul sportiv de la „Monitorul de Suceava”, editorialistul de la „Monitorul de Suceava”, doi realizatori de emisiuni la televiziunea locală şi colaboratorul „Academiei Caţavencu”. Postul nostru de radio se poate recepţiona pe o raza de 35 de kilometri în linie dreapta, atingînd zonele Rădăuţi, Siret, Gura Humorului. În plus Radio Top se mai poate recepţiona pe internet şi pe reţeaua  televiziunii prin cablu UPC (pe canalul de mică publicitate) şi alte reţele de cablu din judeţ. În curînd, Radio Top va fi transmis şi de alte reţele de cablu, cele care vor colabora cu postul local de televiziune Intermedia – Prima TV.