Prețul cărnii de miel viu variază între 20 și 22 de lei kilogramul la producători, iar carcasa de miel are prețuri cuprinse între 40 și 45 lei. Conform directorului Direcției Sanitar-Veterinare Suceava, Mihai Sorin Voloșeniuc, instituția pe care o conduce a autorizat pentru Paștele din acest an opt abatoare și două centre temporare de sacrificare. Cele două centre sînt la fermele crescătorilor Aurel Dolceanu, din Suceava, și Gheorghe Șuiu, din Pătrăuți. La cei doi sînt prețurile anunțate anterior. Conform DSVSA, 2025 este un an cu mult miel pe piață, iar cererea internă este susținută de o ușoară stagnare a exporturilor pe fondul restricțiilor legate de pesta micilor rumegătoare, o problemă națională, dar care nu a afectat județul Suceava.
În unele supermarketuri, carcasa de miel ajunge la 50 de lei kilogramul. Pulpele se vînd cu la 66 de lei kilogramul, iar spata de miel este 56 de lei kilogramul.