Chef Cătălin Scărlătescu este prezent în acest weekend la Muzeul Satului Bucovinean din apropierea Cetății de Scaun a Sucevei, unde jurizează concursul <Săru’mîna pentru masă!>, dar și gătește cu echipa sa. El a declarat că va prepara mici, sarmale, tochitură și cîrnați. Chef Scărlătescu a afirmat: „Pentru prima dată facem aici mici, dar micii noștri, că am avut un pariu cu directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, că nu știm noi să facem mici la București. O să vedeți, domnule Ursu, ce mici facem noi la București. Venim și cu niște sarmale, avem și tochitură și niște cîrnați, adică ceva ce se mănîncă pe aici. Practic rețete tradiționale. Eu nu fac altceva decît să le duc mai departe”. Cătălin Scărlătescu a adăugat: „Nu a inventat nimeni apa caldă, era deja inventată, ca și găurile din șvaițer pe care le-au scos austriecii sau șnițelul care era făcut. Nu fac decît ceea ce am învățat acasă la bunica”.