Printre tinerii angajați în ultimii ani la fabrica de produse din carne ”Killer” Rădăuți se numără și absolvenți ai Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava și ai Facultății de Inginerie Alimentară din Iași.
Într-o intervenție telefonică la Radio Top, întrebat dacă facultatea de profil de la Suceava îi este de folos fabricii al cărei patron este, Alexandru Scheul a declarat: ”Am foarte mulți absolvenți și de la facultatea de la Suceava, și de la cea de la Iași. Sîntem într-o relație foarte bună cu facultățile de la Iași și de la Suceava, pentru că vin foarte mulți în practică, vin în vizite să vadă utilajele, să ia contact cu industria alimentară”.
Întrebat dacă tinerii absolvenți sînt bine pregătiți și pasionați de meserie, domnul Scheul a declarat: ”Ca orice tineri nu au experiență, dar dacă te ocupi de ei o capătă pe parcurs. Am avut întotdeauna răbdare cu ei, i-am ajutat în ceea ce privește practica și sînt acum niște oameni de bază și foarte, foarte responsabili, foarte, foarte buni”.